15/4

Så var ännu en helg slut!

I fredags blev det inte att åka till Madde. Hennes plast dotter fick såklart magsjuka. Och så ringde mamma och behövde skjuta hem då hennes bil bråkade med henne. Ja varför inte, det var ju egentligen "vår" dag ändå :).
Det var mysigt hos mamma, vi fika och pratade som alltid om allt och inget mellan himmel och jord.
Innan jag och Otto for till mamma fick vi åka till Ikea. Där köpte vi tallrikar, te silar, duschdraperi, en handduk till Otto och lite annat behövligt. Sen for vi och handla inför att Martina och Krister skulle komma.

På lördag runt kl 14 kom dom.
Krister blev allergisk nästan direkt men visade nästan inget ändå. Utan kämpade på i tystnad. Vi for in till stan och fika. Jätte mysigt och gott. Jag och Martin gör ju sällan såna saker. Tyvärr var det hemskt dåligt väder. När vi senare kom hem slappa vi ett tag för att sedan gå en promenad i det trista vädret. Skönt var det i alla fall. Sen blev det tacos.

Det var tråkigt att vi hade så kort tid. Så kul att ha dom här och jag hoppas verkligen dom kommer till sommaren igen då det är lite mysigare.


Kommentarer
Postat av: Bettan

Han växer så det knakar! Så fina påslakan med! Stod och höll i ett sånt set på fyndavdelningen i går för 89:- men det fanns bara ett så struntade i det. Vi behöver verkligen inte fler påslakan..

2013-04-15 @ 08:07:09
Postat av: Josefin

Söta lillkillen börjar bli stor!! :)

2013-04-15 @ 08:31:01
URL: http://www.starich.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0