29/7

Otto ligger och snackar med sin napp och iblandad sina tår. Lite svårt att somna om när han ibland låter rent upprörd och höjer rösten haha.

Paniken inför att börja jobba har satt igång. Det är långt tid kvar. Och inte ät det många dagar jag jobbat heller. Men just den där känslan av att jag ska vara ifrån Otto så länge känns helt sjukt jobbig.
Ja jag har blivit en sån, en sån som aldrig vill vara ifrån mitt barn....typ.

Jag måste dessutom komma igång med min viktnedgång igen. Nu står jag helt still. Varken upp eller ner. Men det är nog bara en tidsfråga. Sen börjar jag gå upp om jag inte skärper mig.

Idag bär det nog av till Hallsberg. Och ev mamma.

Inte döds varmt idag så då orkar man ju röra på sig.


28/7

Snart så....


https://cdn2.cdnme.se/819140/6-3/pic_51f5900ee087c32fa0c58b86.jpg" class="image">



Och ja min mamma, väldigt nöjda:)


28/7

Och igår hände det. Vi skulle lämna in min mobil. Inte helt oväntat kommer jag och Martin ut med två nya mobiler. Varför? Jo för det vart billigare för oss att byta abonnemang och telefon än att reparera. Så aldrig mer försäkring på mobiler. Är irriterad. Var övertygad om att det var nått man var tvungen att ha. Icket! Nu har vi varsin iPhone 5.

Igår var vi hos Bettan och hennes kulör Majk och blev bjudna på grillat och dessutom blåbärspaj! Jag led inte!
Jätte trevligt och gott.
Otto skötte sig med. Han sover ännu. Vaknat nån gång under natten bara.
Vi ska bjuda igen när dom kommer tillbaka från sin semester på Gotland.

Idag blir lugn dag.


25/7

Vet inte varför inte mina inlägg publiceras. Inte helt ovanligt från blogg.se.

Men nytt försök.
Igår var jag och Otto och hälsa på Emma och Tyra. Tyra fyllde 3 månader. Oj vilken liten!
Madde, Bob, flisan, Jossan och Sofie var med där.
Jätte trevligt. Otto var på toppenhumör. Han tyckte speciellt mycket om Bob!

Dåligt med bilder från dagen.

Så det får bli gamla bilder.
Tex när Ottos mormor var här igår kväll.


24/7



https://cdn2.cdnme.se/819140/6-3/pic_51ef58669606ee27f925693f.jpg" class="image">


22/7

6 månader. Ett halvår! Hur gick det till?!


21/7

Tappade min mobil i marken. Glaset gick sönder. Så därav dålig uppdatering. Svårt att se vad det står.

Men den ska lämnas in och då blir det ändring. Lite bilder tills vidare.



11/7


8/7

Igår var vi hos Martins pappa och frus torp. Martins farmor var där med. Väldigt rolig är hon. Och otroligt snäll. Jag fick en ring och ett guldarmband i 18 karat! Otto skötte sig exemplariskt. Tack för det.
Vi fick dessutom Martins pappas gamla åkgräsklippare!! Jag vart överlycklig! Nu blir livet enklare.
Vi fick god mat och hade en jätte mysig dag. Vi var ute hela dagen. Det var nästan så jag önska den inte tog slut.

I lördags var vi hos mamma. Det var mysigt. Vi åt goda mackor och kaka och gick en promenad till katrinelund. Där fick Otto doppa fötterna.
Min mamma (och lite jag) har alltid varit emot gåstolar. Så när vi kom till min mor så fick jag syn på en orange jätte söt bil som stod på golvet. Men mamma vad är det här?! Sa jag. Öh alltså det är ingen gå stol ser du väl det är en BIL sa mamma och började visa alla funktioner och knappar. Och det var en del. Otto tyckte först det var läskig men sen så kom han igång. Oj oj vad han höll på. Han tycker mycket om sin bil så nu har han en gå bil. Jo mamma det är en gå bil :) haha. Han pratade även mycket med sin mormor och inspekterade hennes lampa så den satt fast ordentligt.

Jag behöver väl knappt nämna att jg gått upp en gnutta. Så nu är det hårt som bara den i 4 dagar. Kommer gnälla och vara sur. Undrar när jag ska köra mig att jag inte är en sån som kan äta obegränsat utan att gå upp i vikt?!
Nå ja. Det är bara att ta nya tag idag. Promenader och frukt. Jag ska nå min målvikt på fredag. Ganska nervös. Jag måste klara det.



6/7

Det går framåt. Igår hade jag tappat ytterligare ett kilo. Dock åkte vi in till stan så nu har jag nog ätit upp det igen ;). Men idag blir det frukt....suck. Men snart har jag nått mitt första mål. Bara två kilo kvar(!!!!) som jag kämpat. Känns jätte bra.

Tog en promenad igår (som alltid)på kvällen med Puka. På vägen hem ropade min granne Berit in mig till sin gård. Jag har aldrig varit hos henne men vi brukar alltid prata på min morgonpromis förut men nu har vi missat varann många gånger. Hur som under hon om jag ville se hur dom Bode och träffa hennes man Sören. Javisst sa jag. Och herre Gud säger jag ju bara. Vilka kreativa människor jag jag som grannar. Har aldrig sett dess like. Världen häftigaste trädgård. Det var en skog som dom huggit ur och gjort masa olika gånger i och hade massor med olik växter från världens alla hörn. Jag vart så imponerad. Det var deras liva intresse sa dom. Sören tillhörde en fröbank som bytte, köpte och sålde fröer över hela världen. Jag och Martin ska nog gå förbi nån dag och kolla. Vi får ta med nått fika bröd då tror jag.
Mamma måste jag med ta dit!

Igår var vi på stan med. Jätte kul var det. Vi är ju aldrig i stan annars. Martin köpte massa t-skirts och linnen. Jag köpte ett linne och jambalya korv :). Vi åt Kina mat och kolla in saluhallen. Den var ok men inte wow. Det som Loka mest var ostdisken. Fast inget slår ju granhammar.

Otto tyckte stan var spännande. Så spännande att han däcka av efter typ 30 min. Och sov tills vi gick till bilen.

Idag ska vi till mamma :)


2/7

Och vagnen kom igår! Äntligen. Såklart ock jag lite ångest. Men oj vad skönt det är att ha den. Otto sitter bra i den. Den ät lättkörd och tar mindre plats. Väger mindre och ja. Allt är bara bra. Dock ett stort minus. Verkar svårt med myggnät?! Vi får åka till babyproffsen eller nått och se vad dom har för myggnät för det är viktigt.

Jag är i alla fall nöjd. Måste bara vänja mig lite mer.

Annars har vi plockat kantareller idag! Gått promenad och njutit av livet. Ja och så har jag klippt Martin.


RSS 2.0