29/5

Igår var vår bröllopsdag. Tänkt att åren bara springer förbi. Vi gjorde inget speciellt. Bara njöt av livet vilket inte är helt fel. Martin fick en liten trumma av mig och jag fick en gunga att ja i äppelträdet. En sån där fin i tyg.
Jo just ja. Jag var på marieberg och shoppade kläder till Otto för en halv förmögenhet. Helvete så dyrt det är. Och mer måste jag tyvärr köpa.

Idag har vi inte gjort nått. Varit ute och gått och bara lekt hela dagen. Får se om det blir babycafe imorgon.


27/5

Idag fyller lilla Majken 2år. Stora tjejen. Av mig,Martin och Otto får hon ett par gummistövlar. Skit trist jag vet. Men det var vad hon ville ha....eller snarare behövde ha kanske.

Nå ja. Skit samma.

I helgen har vi smyg firat vår bröllopsdag. Vi har ju varor gifta i 2 år på tisdag. Så vi fira mer i lördags. Det vad mysigt.
Morsdag var igår. Jag fick blommor och lyxig sovmorgon Tack tack!

Helgen gick för fort kan man väl säga.
Men om 5 veckor är det dags för Martins semester. Känns sjukt kul!


25/5

Gömde bilder


25/5

Babycafet var sådär som jag trodde. Men det är himla kul att va med Therese och Zakk. Alla barn verkligen älskar henne. Hon är så rolig. Både för stora och små. Och hon är nog den snällaste människan på jorden. Vill alla väl. Så utan henne skulle jag nog skita i det där cafet. Satt lite med dom från våran föräldragrupp som vi träffat en gång. Det var en dålig idé. Så tråkiga människor. Och inte så trevliga. En tjej var ok. Dom andra var bara dryga.
Vi ska dit nästa torsdag med...

Igår kom Camilla hit. Gud så roligt vi hade. Otto var super gnällig. Men det gjorde inget. Lite drygt är det ju nät han är sån. Men det är ju inte så mycket att göra åt det.
Vi for till Hallsberg för att köpa bröllopspresent till Martin. Och Camilla bjöd på fika :). Det var jätte kul. På vägen hem tänkte jag att vi skulle ta en närmare väg en motorvägen. Det skulle vi inte ha gjort. Camilla sa att dom hade kört mot sakab hela tiden. Jaha då gör vi de. Eftersom jag har noll lokalsinne så lyssnar jag oftast på andra. Det skulle jag inte ha gjort! För vips så var vi vilse. Och vips så var vi i ODENSBACKEN?! Jaha?!! Jaja det blir ju som en vanlig fredag då jag är med mamma sa jag. Som tur var hade Otto otroligt nog somnat i bilen( han gör sällan det). Väl hemma skrattade vi lite till och sen var Camilla tvungen att åka. Kändes jätte tråkigt. Men men. Vi bestämde att om jag slutat amma ska jag åka dit i augusti. Skulle vara så kul. Samtidigt som det nog är lite jobbigt att åka bort över en helg utan Otto?! Men jag behöver kanske det. Vi får se hur jag ligger till penga mässigt. Jag är ju inte sten rik kan man ju säga.

Idag ska vi fira våran bröllopsdag. Den är egentligen på tisdag men det blir mysigare att fira en hel dag.
Vi ska äta tjälknöl med potatisgratäng och rabarberpaj till efterrätt.
Hoppas verkligen myggen lugnar sig snart. För jag klarar dom så dåligt. Får nästan panik. Det är på tok för många.

Just ja. Vi ska köpa bär buskar imorgon oxå.
Bäst jag sover vidare. Otto somna för länge sen. God natt.


23/5

Idag ska vi på baby café.
Känns sådär.

Måste snart upp och duscha.


22/5

Återigen. Kan inte sova. Sovit ca 4 timmar sammanlagt. Less.

Har i alla fall snällaste djuren och underbaraste sonen.


20/5

Jag har svårt att sova. Drygt.
Har inget vettigt att skriva. Drygt det med.
Just ja, jag hatar mygg.



19/5

Igår var en halv dålig dag. Kände att jag var på lite sisådär humör. Det blir väl så ibland.

Men nått som var kul vad att vi var hos Charlotta och köpte ägg och klappade hästar i och glodde på höns.
Otto passade på att test rida.

Jag har som vanligt svårt att somna om idag. Dela för att det är helt sjukt varmt. Otto ålar runt i sin säng och tycker med det är väldigt varmt. Kanske skulle vi ha en acc till sovrummet?! Vi prata om det förra året men då var set ju en så än skit sommar så det behövdes knappt.

Nä nytt försök.


18/5

Jag har fått så otroligt svårt att somna om efter att Otto ätit. Sjukt irriterande. Han vakna kl 01.00. Och somna kl 01.20. Nu är kl.02.48 för att vara exakt. Och här ligger jag klarvaken!
Jag har dessutom börjat spela candy crush, vansinnigt roligt och omöjligt att sluta med, vilket inte gör mig tröttare.
Jaja sömnen brukar ju komna igen bara att vänta ut.

Nu på kvällarna efter att vi lagt Otto brukar jag längta tills nästa dag för att då får jag äntligen vara med Otto igen. Men när jag är vaken halva nätterna tar det ju så lång tid tills nästa dag!

Hopps det här vänder snart. Eller ännu bättre. Hoppas Otto börjar sova hela nätter snart så kan jag säkert sova.


16/5

Igår var jag hos Bettan och hängde. Jossan var med där. Det var en trevlig dag. Bettan hade bakat goda små blåbärsmuffin. Jag kunde inte motstå!! Har jag problem eller?! Jag skulle ju inte äta mer fika i veckorna. Jag har verkligen noll karaktär när det kommer till mat. Men jaja nu är det gjort. Jag hoppas det inte gör att jag går upp något utan mer att jag står still i såna fall. Jag har ju stadigt gått ner nu och jag vill verkligen bli av med dom här extra kilona nu! Gjorde plankan gånget 2 igår och lite mer övningar. Promenerade raskt i 5km (hann inte gå den längre rundan).
Magen är bättre men det kan ha att göra med att jag äter så lite som möjligt. Det är i alla fall skönt att jag inte får så ont.
Imorgon ska jag egentligen träffa Jessica och hennes valp. Men vi får se hur det blir med det. Otto har varit så grinig så det kan vara skönt att ha en dag utan måsten med bara han och jag.
På fredag hoppas jag att jag får hänga med min mamma! Men det tror jag.
Helgen vill jag bara ta det lugnt med familjen. Måste väl klippa gräset oxå. Kanske ska göra en tjälknöl tills dess? Eller det är nog grillen som gäller?

Nä usch vad trött jag är.
God natt.

(Eftersom det inte gick att ladda upp inatt får det bli nu....)


13/5

Förkylningen var falskt alarm tack gode Gud. Men jag ska nog köpa hem ingredienserna till förkylnings medicinen man vet aldrig.

Älskade lång helg varför måste du ta slut? Jag verkligen älskar när jag och Martin, Otto och alla djur är tillsammans! Livet känns helg underbart roligt och lätt.
Men som tur är kommer snart semestern! Då är det vi i hela 7 veckor!

Under denna lång helg har vi bl.a. hunnit plantera det som skulle planteras, Klippa gräs och grilla. Åkt till kvismaren (0som jag avskyr för ormar), men dom få gånger jag våga släppa vägen med blicken så var det fint.
Vi har njutit av att bara vara och haft det allmänt bra!

Otto pratar och pratar och gillar att stå i knät medan han pratar med oss. Han är så glad. Läggningarna funkar bra och tar max ca30 min. Han brukar vakna vid runt kl 06 och får ligga hos oss då och sova till ca 07.30-08. Vi vaknar av att han ligger borta i sin säng och ja, talar med figurerna på täcket eller nått. Ofta har han blivit tvungen att höja rösten åt dom eftersom dom inte verkar vilja svara honom. Kan lova att det är det mest underbara sättet att vakna på. För att sen gå upp och ska hämta honom och han skiner upp i ett tandlöst leende mot mig! Då dör jag nästan av lycka.

Nu till ett problem. Jag har fått så jäkla ont i min högra fot. Jag går ju lite fel. Vinklar foten liksom lite inåt och är lite plattfot. Nu värker det som fan i ankeln! Jag hoppas verkligen det går till sig nu under natten. För imorgon vill jag promenera. Kände det nu när jag var på toa att det tog emot att stå helt på foten. Så typiskt.
Ja ja. Det är inte mycket att göra. Får försöka tvinga mig själv till att stå på den imorgon. Så kanske det get sig. Ska beställa såna där special gjorda inlägg när pengarna täcket till. Minns att Ida som jag jobbade med på Kid prata om nått sånt nån gång. Då skulle nog mina fötter bli lyckliga.
Nått annat som skulle göra dom lyckliga är lite fotvård. Undra om det finns nätt bra ställe i Örebro?

Åh herre Jesus! Puka har placerat sig nedanför min säng och ligger nu och fiser! Det lyckat inte kaka kan jag lova!!! Jag dör!!!!

Nä jag måste sluta och flytta på henne. Herre Gud att en sån söt hund kan lylta såhär. Måste vara det nya fodret dom fick idag.


10/5

Neeeej! Vaknade av att Otto gnällde och ville äta. Men så kände jag hur täppt i näsan jag var. Och att det gör lite ont när jag sväljer!!! Neeeej jag får ite bli förkyld! Det går inte! Räcker det inte med magen?!?

Igår var iallafall jag och min mamma och hämtade tjuren jag beställde. Känns så skönt att ha frysen fylld med kött.
Otto hade svårt att sova igår. Det var så kvavt. Men efter lite ombyte till linne och mer mat så gick det fint. Skönt.
Jag, Martin och Otto var och köpte en ny dammsugare och fröer och plantor igår oxå! Känns bra. Om det är fint väder kan vi nog sätta allt imorgon!
Såvida inte jag är sjuk.
Usch! Nu sitter jag här med lite honungsvatten och försöker bli av med det här innan det bryter ut....långsökt? Just nu är mitt immunförsvar emot mig känns det som.

Hoppas verkligen det har släppt tills jag vaknat igen.


8/5

Åhhhh vad less jag är!!!!
Har fått problem med magen igen. Eller rättare sagt. Det gick aldrig över sist. Idag blir det vårdcentralen.
Det som stör mig mest är att dom hela tiden säger, när jag frågar läkare och sjuksystrar, att det inte alls bör gå över till Otto. Ändå vaknar han hela tiden nu på nätterna och gråter över att han har ont i magen. Får verkligen förklara mer ordentligt för dom imorgon för han ska verkligen inte ha ont!

Nu ligger han här bredvid och verkar inte speciellt trött längre. Kanske för jag spenderar nästan en timme åt magmassage....

Jaja sånt är livet nu mera. Håll tummarna att dom kan hjälpa oss idag!


6/5

Igår var en bra dag!
Jag och Martin var och handla. Jag och Otto var hos mamma och fika en stund medan Martin fixa i landet.

Otto sov bättre inatt. Skönt.
Hoppas det håller på att vända.

Den här veckan jobbar Martin tre dagar och ledig torsdag. Hade vi tänkt till hade han kunnat ta ut en föräldradag på fredag men men. Å andra sidan är det bättre att spara dagar.

Nä jag vet inte vad jag ska skriv.


5/5

Otto håller på att få tänder redan tror vi....
Jag saknar att sova.


3/5

Igår var jag hos Ida. Det behövdes verkligen. Jag blir alltid på så bra humör när jag träffar henne. Synd bara det inte blir oftare. Men nu mera räcker inte tiden till helt enkelt. Otto somna precis om. Det går fort nu!
För bara nån månad sen tog det alltid en timme innan han somna om. Nu tar det oftast knappt 20 min.
Han har börjat undersöka saker med händerna oxå. Jätte roligt är det. Han greppar(så gott han kan) och koncentrerar sig så han dreglar haha.

Idag blev det inte träffa mamma som vi brukar på fredagar. Hon skulle till Hallsberg. Så jag och Otto ska till Bettan och se hur hon bor. Blir ingen lång stund för jag har lite här hemma jag behöver fixa med. Men en stund i alla fall.



RSS 2.0