Joho

Nu är allt lite bättre. 
Idag var vi med Robert och Mira. Dom var hemma och bodde i Miras pärons hus, päronen var i Finland. Men i huset finns en pool. Så Otto och Martin bada. Jag doppa benen lite på kanten och avundades dom. Dom grillade sjukt god mat åt oss. Och sen for vi till Åsbro och åt ännu mer grillat. 

Nu har vi bytt bil med Martins päron så det blir lite smidigare till Umeå. 

Någon vacker kropp fick jag dock inte till. Tänk att den här jävla kroppskampen aldrig tar slut. Får satsa på att komma i form när vi är hemma igen. Då ska jag försöka börja simma. Om såren läkt ordentligt. Annars får jag köra hårdare styrketräning. 






Alltså...

Jag skrev ju sist att det var skönt att fått det gjort. Den här operationen. Jag har ångrar mig. Eller alltså visst är det bra att inte ha "främmande föremål i kroppen" som läkaren sa. Men det är varmaste dagarna nu. Jag kan inte bada. Jag får knappt duscha. Infektionerna bara ligger och gror känns det som. Ja läget är kanske klart om man säger så. 

Dom här dagarna ska Martin jobba över. Idag blev det bara till kl.19 tack gode Gud. 
Imorgon blir det väl längre säker. 
Mamma har hjälpt mig dom här dagarna. Har varit himla kul faktist. Även om det är jobbigt att ha ont. Men imorgon ska jag stå på egna ben. Hur nu det ska gå?!  Jaja en sak i taget. Hoppas lite på att vi kan åka till Madde, flisan och Bob. 

Nå väl. 







RSS 2.0