Gnäll

Just nu är livet faktist inte så överdrivet kul. 
Jag är stor som en badboll och ungefär lika rörlig som en. Jag är förkyld och har nån infektion i tandköttet (vanligt när man är gravid) blodtrycket har än en gång stigit. Otto har feber till och från och har haft så hela veckan. Han är med förkyld och har hosta. 
Jag vill att Evy ska komma nuuuuu!! Jag klarar inte väntan. Men vad har jag för val?! Så jag får vackert vänta. Men ack vad det skulle underlätta om hon bestämde sig för att vara färdigbakad. 

Men lite positivare har jag med. Martin är hemma. Och tur är väl det. Jag vet inte alla hur vi skulle klara oss annars?! 

På måndag ska jag på extra kontrollför blodtrycket  hos Mvc. Jag hoppas innerligt det har gått ner så jag inte blir inlagd. Om jag blir inlagd tänker jag fråga om dom inte kan sätta igång mig istället. Jag pallar inte annars. 

Nu sitter jag här och lyssnar på när alla sover. Otto har haft svårt att sova nu eftersom han är så täppt och har hostan. Jag har mest svårt att sova för jag har hostan. 

Vatten ska jag hämta. God natt. 







1/11

Ja nu är det segt här på bloggen igen. 

Men! Äntligen ny månad. Den här månaden tänker jag klämma fram mitt andra barn! Jag hoppas på att hon behagar komma lite tidigare än väntat. Dock kanske bara nån vecka tidigare eller så. Huvudsaken hon ät "färdig". 

Martin är nu hemma med oss. Han har semester typ hela november och sen är han pappa ledig på Otto. 
Oerhört skönt. Jag känner mig mer och mer som en klump. Och orkar lika mycket som en klump ( vilket jag förmodar är inget) 
Imorgon ska vi börja boa lite. Ta in spjälsängen osv. 

Just ja! Idag köpte vi regnställ till Otto. Var på nått ställe som heter Mega. Billigare märkeskläder för barn typ. Men rika blev vi inte på det besöket. Men nu har han ett fodrat regnställ. Köper overall längre fram. 

Han fick oxå den här fina fleecedressen

Äh det var det jag hade att bjuda på. Adjö. 
PS. Jag har inte läst igenom texten fast jag skrev att jag skulle. 


RSS 2.0