28/3

Bilder från igår 













26/3

Jaha, idag har Indra fått sina tänder fixade. Allt gick bra, men oj vad jobbigt det är för henne nu. Och det gör det jobbigt för mig. Imorgon ska jag hämta ut mer smärtstillande åt henne. 

Otto fick ett par nya skor idag med. Ett par snygga lila adidas skor. Bild kommer vid ett annat tillfälle. 
Imorgon ska jag träffa Bettan. Men bara om Indra är bättre. Men det tror jag. 

Ja en annan bra sak. Jag har hittills lyckats klara mitt löfte till mig själv. Springa varannan dag och simma varannan. Ijuförsig har det knappt gått en vecka. Men ändå. Har bättrat min springtid varje gång. Sist tog det bara 30,42 min. Känns bra. 

Jag har ju sagt att jag inte får köpa några nya kläder förens jag nått ett visst viktmål. Idag blev jag dock tvungen att köpa strumpor. För att (3) par jag hade var det hål i. Men nu blir det inge mer igen. 

Dagas att sova. 


Ottos nya, INTE OK (Men jag tog mig ändå tid att ta en bild.....)






23/3

Snart ska jag åka till jobbet. Behöver väl knappast skriva hur gärna jag skulle vilja slippa det. Men så är det bara idag sen är jag ju ledig i två veckor igen. Så det är ju egentligen inget att gnälla över. 
Igår jobbade jag över i 2 timmar. Ångrar det lite för jag var så trött. Men det känns skönt att det är gjort. Och extra pengar är bra. 2timmat blir 4 på helgen så det är ju värt. 
Idag ska jag sitta på driven. Gillar inte det för det blir så ensamt. Men jag får försöka roa mig. 

Jaha annars är livet som vanligt. Jag har börjat springa. Ska göra det idag efter jobbet. Rätt skönt och jag orkar mycket längre än jag trodde. 
Sen är det dags att skärpa till mig med simningen. Så nu blir det springa minst två dagar och simma tre dagar. Måndag, onsdag och fredag tänker jag. Får se om jag lyckas 😊
Måste börja med hårinpackning. Men känns rätt meningslöst när jag inte klippt mig sen i december 2012. Det är ett tag sen. Eller pudel Ida har klippt mig men det är ju inte genomklippt och det var med ett tag sen. Jaja. Det duger tills vidare. Nej nu måste jag borsta tänderna. 


En Otto bild såklart. Här läser han för Yama



18/3

Jaha här sitter jag och längtar till kl.21 då Jättebästisar har premiär på 4an. Jag och min lilla syster Camilla lider av en (milt sagt) besatthet av Johan Glans. Men han är ju en av dom roligaste personers i världen. Jo, det är han! 

Idag var jag och Otto hemma. Vi skulle ha gått en lååång promenad med PudelIda, men allt drog ut på tiden så det sket vi i. 
Jag, Otto, Puka och Babusjka gick bort till grannen och tittade på hönsen. Nått som tydligen var väldigt häpnadsväckande. Vi har börjat träna Otto på att gå ute mer. I skor. Det börjar gå riktigt bra. Dock är skorna snart försmå. Han har några par skor till, men ingen i stl 22. Eller jo, ett par Vans som han fick av Majken med familj. Men dom är lite väl somriga. Får köpa ett nya. 

Annars har vi inte gjort så mycket idag. 







Nu ser vi fram emot att kossorna släpps ut. Otto gillar kor på bild. Får väl se vad han tycker om en live ;) 

17/3

Jaha det var den helgen. Och vilken ljuvlig helg sen! Förutom den lilla insedenten här på bloggen så har allt varit ljuvligt. 

I fredags var jag och Otto med gudmor Camilla. Först var vi på Hagabadet och plaskade runt. Jag hade köpt nya badbrallor till Otto men tagit för storlek. Och inte fick man lämna tillbaka dom inte. Helvete! Jaja dom fick Bettans halvbakade unge. 

Otto vart som väntat irriterad och arg över att vi skulle bada. Men efter ett tag så släppte det otroligt nog. 
När jag sa att vi skulle bubbla i poolen så tänkte både jag och Camilla att "det här bådar inte gott". Men ack så fel vi hade. Det var det roligaste av allt. Himla kul. Därefter åt vi på rosalis. Allt bjöd Camillas super snälla mamma AM på! ❤️
Sen vart det en sväng hem hit där vi gick med hundarna. Jag kom på att jag var  tvungen att handla eftersom Martina, Albin och Krister skulle komma på lördagen. Så det gjorde vi. Efter det skjutsa vi hem Camillis. 
Toppen dag. Bortsätt från själva att Camilla bor i Stockholm fortfarande. 

Lördag mötte vi upp Martina med familj på Goda rum i Kumla där vi avnjöt en gooood lunch. Efterrätt på det. Vi for hit och lekte med våra barn. Jag funderade även på hur jag skulle lyckas få dom att lämna kvar Albin, något som jag förövrigt misslyckades med😔. 
Otto somna kl 19 och vi åt lite plock. 
Albin somna typ 20.30. Vi åt mer. 
Sen var vi utmattande och vi somna typ 22 haha. 

Dag två, vaknade Otto först och tvingade upp sin mor...mig alltså. 
Efter ett tag vakna alla andra och vi dukade upp en rejäl frukost. Himla mysigt. 
Tog en liten paus i soffan och Otto attackbajsade ner sina brallor....
Därefter blev det en promenad. Jag lyckades lura i alla (inklusive mig själv) att det vore mysigt att gå till kanalen och dricka en Cola i solen. Så det gjorde vi. När vi kom till kanalen var det inte riktigt så idylliskt. Vi stod i den kalla blåsten och huttrade medans vi plågat drack våran ännu kallare Cola... Så vi gick hem. En köttbulle lunch på ikea sen var det dags att ta farväl. Himla trisst med avstånd. 
Men snart ses vi igen. Det måste vi. 












Fler bilder kommer ev för Martina lova att maila mig. 

Man kan sammanfatta helgen som SJUKT kul och mysig. 
Älskar dig mamma ;) 



16/3


Ni som läst mina inlägg har förmodligen märkt att jag inte läser igenom dom innan jag publicerar dom. 
Nu på morgonen gick jag in och för ovanligeheten läste förra inlägget. Rätt tidigt ser jag att det står "judehat" där det ska stå nått helt annat!!! 
Vad i helvete!!!!  Blir väldigt irriterad att iPhone ens kan ändra om till det ordet av sig själv. Nej jag är inte rasist eller nasist. 
IRRITERAD är jag däremot nu. 😡


13/3

Ja nån superbloggare blir jag kanske inte. Lästa att innan mitt inlägg sist så hade jag skrivit 27/10 att "imorgon händer det grejer". Jaha?! Vad var det för grejer kan man ju fråga sig(mig) för  minns gör jag inte?! Jag hatar när folk skriver så normalt. Såndär halva meningar. Typ Facebook uppdateringar som lyder nått i stil med "vad jag hatar när deg blir såhär" sen inget mer?! What?! Alltså lägg ner för fan. Så jag vet om ursäkt för det idiotiska inlägget. 

Idag var jag och Otto med Bettan. Vi var på Marieberg. Och så åt vi lunch på ikea. Sen får vi hem och kl 17 skulle jag och Martin till banken. Så Otto fick vaktas av Bettan och Majk. Så himla kul att vi har lär känna dom. Dom är guld värda! 

Imorgon börjar min lyx helg. Camilla gudmor kommer. Så vi ska ha en heldag! På lördag kommer Martina med familj (förövrigt har jag inte fått nån adress av dig martina!)  ska bli sjukt jävla kul. Vi ska äta på goda rum och njuta av, ja att ses. 

Nu ligger babusjka och drömmer. Hon typ piper. Gulligt men störande. 
Jaha. Nä. 

God natt 


(Mössan kosta 129pix om nån får dör sig att kommentera. Nämn gärna hur sjukt snygg den är så jag kan släppa min ångest över det.)

9/3

Jaha. Martina har utpressat mig så jag känner ett litet tvång att försöka ta upp det här med blogg igen. 

Mycket har naturligtvis hunnit hända. Otto är 1 år. Jag jobbar helger. Vi har köpet hus och förmodligen mycket mycket mer. Men jag kan ju älta allt i ett och samma inlägg. 

Den här helgen har jag i alla fall jobbat. Och fredagen jobbade jag med. Allt för lite extra pengar nu när vi ska flytta i juli. 
Så Otto har varit med sin farmor och farfar. Det verkar ha funkat bra så det är ju skönt. 
Jobbet går bra. Fast varför skulle det inte det? Jag sitter ju i kassan. Svårt att misslyckas där. 

Nu lite bilder. 


Otto utanför mormor 

Otto leker med lego i legot 


Otto och pappa Martin ser på Alfons Åberg, en visa likhet tycker jag 


Otto pratar med Yama 


Ja det för räcka för idag. 
Martina, jag förväntar mig ett sms med en adress ;) 

Adjö 

RSS 2.0