25/5

Här ligger jag. Jepp natten har redan infunnit sig hos mig. Ja och Otto och all djur. Bara Martin som är uppe och stökar. 

Den här helgen har gått fort fort. 
I fredags kom Camilla hem. Vilken lycka. Jag blev överbjuden på Filmkväll med henne och henne mamma AM. Det var så himla kul. Blev kvar där till kl.1 på natten. Mycket ovanligt för att vara jag! 

Lördag åkte familjen till Stadsparken och åt sallad med tillhörande solskensglass. Svettades nästan ihjäl men överlevde. Camilla var oxå med. Mysigt. 

Idag har vi röstat och handlat som sig bör på söndagar. 
Sen har vi inte hunnit så mycket mer. Martin klippte halva gräsmattan. 

Just ja! Det är ju morsdag. Jag råkade lura Martin att det var morsdag för typ två veckor sen(såg det på nån reklam, som uppenbarligen var felaktig). Så då fick jag blommor och middag av dom. Så idag nöjde jag mig med en munk 😊....en och en halv munk till och med! 😃






16/5

Äntligen sol och värme. 

Vi har varit hemma idag och njutit. Försökte rensa lite. Men det kan man väl säga att jag verkligen misslyckades med. Hittade typ 2 grejer som ska slängas. Var av en sak var en tom tändvätske flaska. Jaja. 

Jag har även hunnit med att fixa utemöblerna medans Otto sov. Skönt. Eftersom det ska vara sol i helgen kändes det lite viktigt. Blev sådär men det duger. 



Otto bada lite så det vart en del klädbyten. 

Här matar han mig med vindruvor. Mycket praktiskt. 





Tog inte så mycket bilder idag inser jag. 

10/5

Det har varit en del slö dagar. Inte slöa härliga dagar. Utan slöa för att det regnar. Just nu är det uppehåll. Men det är gråteist ändå. 

Vi har mest varit hemma. 

Jag har egentligen inget kul att berätta. Vi räknar ner till flytten. Idag ska vi kolla på sängar. Hoppas vi hittar nån. 







En liten bild på Yama oxå. Kan ju inte bara vara Otto 😉

RSS 2.0