29/4

Igår kom som sagt pappa och Gerd hit!
Så himla kul.
Vi åt tjälknöl och choklad mouse.
Jag fick dessutom två (!!) fårskinsfåtöljer som jag velat ha länge länge. Nu gäller det bara att hitta plats för dom. Otto gick sin present med från Viktor, Jenny och Majken. Ett par vans skor såklart :).

Idag hoppas jag att vädret inte stämmer så att det är sol istället för regn som min iPhone säger.

Pappa och Gerd skulle förmodligen åka vidare redan imorgon eftermiddag men vi får väl se.

Nu måste jag nog försöka sova lite till. Snart dags att gå upp.


Lite bilder från gårdagens promenix


28/4

Idag kommer pappa och Gerd hit! Ska bli jätte kul! Vi har handlar lite till detta idag och så har vi försökt gå promenad men varje gång har vi gått vända eftersom Martin var saker på blocket som folk vill köpa. Dagen bara sprang förbi.
Idag ska vi städa, vi tänkte först göra det igår men det är så mycket härligare att städa samma dag för det känns liksom renare.
Otto somnade fort igår. Lite magont men betydligt mindre. Fattar inte varför han har så ont lillen. Men men. Nu sover han igen efter att ha ätit.

Babusjka vart vårklippt idag med. Det vart så kort så kort. Hon är verkligen socker söt min lilla Babusjka!

Ps. Nej Otto satt inte ute i solen. Jag ställde bara ut honom för att se hur han reagerade. Vilket var helt ok. Men vi har ingen skugga så han fick gå in tills vi köpt parasoll.


27/4

Igår var med en exemplarisk dag!
Jag, Otto och mamma hade bestämt dejt. Vi skulle till en av mina favvo affärer! Nämligen världsbutiken i Hallsberg! Jag bara älskar den butiken.
Dessutom sitter den ihop med en mysig hälsokost butik. Jag och mamma shoppade loss. Sen gick vi och köpte med fika som vi skulle äta hos oss. Därefter drog vi vidare till parkhallen. För nu hade brio grejerna kommit som jag beställt! Vyssan lull tassar och en liten brio typ snurra med en bjällra i. Mycket uppskattad.
Vyssan lull tassarna är jätte bra! Skulle säkert varit ännu bättre om inte Otto hade så ont i magen just igår kväll. Känns som om det varit mycket magont nu ett tag. Men igår var det illa. Han skrek och skrek stackarn. Får hoppas det bli bättre idag.

På söndag kommer pappa och Gerd. Han fråga igår när vi prata om jag fortfarande var intresserad av en fårskinsfåtölj (?!?!!) "öh ja" sa jag! "Då skruvar jag isär en och tar med" säger min pappa! Lyckan är total!!! Jag älskar dom där fåtöljerna. Det svåra blir att få plats med den. Men det löser sig nog.
Idag ska mycket hinnas med. Städa, tvätta, handla och fixa och promenixa. Verkar som om det blir en fin dag. Så kanske vi även kan grilla. Får se om jag kan övertyga Martin att vi ska köpa en såndär pizza sten så vi kan göra pizza. Vore ju sjukt gott!

Undra om jag ska försöka sova lite mer.







Forts 26/4

Tur Otto vaknade! Jag skulle ju göra tjälknöl till helgen när pappa och Gerd kommer. Så nu är den i ugnen! Mm ska bli gott gott! (Dessutom hade jag glömt att släppa in katterna *_* )


26/4

Igår var en ljuvlig dag!
Jag vaknade tidigt av att Otto låg och samtalade med sig själv (eller möjligen kaninerna på sitt lakan). Jag sneglade mot fönsterrutorna och såg att där sipprade det in vackert gult solljus! Åh vad pigg man blir av den känslan. Loggar in på Facebook och ser att saluhallen öppnar här idag. Åh igen! Smsar mamma och sedan kommer jag på att jag måste gå med min glädjespridare Bettan. Det bästa av allt. Hon ville med! Jag och Otto slänger i oss frulle och drar iväg och hämtar upp Bettan. Vandrar runt och jag köper kläder till plutt. När vi sedan närmar oss saluhallen så ser man tydligt att det är inget ställe för min terrängvagn. Typiskt. Så nån saluhall blev det inte. Men vad gör det när solen skiner och Bettan är med! Hon bjussar dessutom på lunch från Bara vara! Som vi avnjuter i hennes kök. Sen måste jag hem till hundarna. Och vadan detta?! Jo Bettan hänger med. Så vi går vår promenad i det blåsiga men sköna väder och pratar om livets goda. En riktigt bra dag må jag säga! Tyvärr jobbar ju Bettan så hon vart tvungen att fara sen men ack vad kul vi haft!
Otto fick dessutom 3 par tajts, 3par bodys varav en av dom var en linne body för varmare dagar och vita strumpor. Det går alltid åt. Alltså just vita. Annars har Otto kanske en miljon strumpor. Men vita passar till allt!

Idag är det fredag. Och det har som vanligt blivit träffa mamma/mormor dagen! Vi ska till Hallsberg idag! Woho. Världsbutiken där är så himla mysig! Och har så fina grejer. Nu kom såklart 3 försäkringar denna månad så vi får ta det liiiite lugnt i handlandet. Men ändå. Ska bli sjukt kul!

Nu sover Otto igen. Verkar som om jag får vänja mig vid två gånger per natt igen. Skit samma. Det funkar det med.


25/4

Vaccinationen gick super bra! Det var inte alls så jobbigt. Men det var väldigt skönt att Martin var där så jag slapp se när dom stack plutt Otto i sina små kycklingklubbe ben. Men han skrek knappt nått alls. Så det bar skönt. Vi har en tuff kille.

Vi tog upp att Otto andas så konstigt och att vi var oroliga att det var polyperna eftersom Martin haft såna problem med sina hela sin uppväxt. Läkarna hade precis sluta opererat ut dom på barn när Martin var liten så han fick behålla sina. Nått som inte vart jätte bra. Så nu ville vi vara säkra på att inre Otto skulle få samma problem.
Våran BVC sa att nej men det låter inte som om det är så farligt på Otto.
Men sen när vi la honom för att vägas och mätas så fråga hon efter ett tag om han alltid var sådär "snabb anndad" ja sa vi. Eller han låter då alltid sådär. Hon tog upp honom och höll honom en stund. Sen sa hon att hon nog ändå ville ta dit en doktor och kolla för det lät lite konstigt ändå (Jag han såklart bli nervös). Det kom en kille som bar doktor och sa att han ville kolla hur Otto var lite. Så Otto fick sitta i mitt knä i bara blöja och bli studerad. Otto samtalade med doktorn på sitt eget vis så doktorn börja skratta. Det var kul. Sen sa han också "är han verkligen bara tre månader?! Han är väldigt stor och väl vuxen" gissa om mamman vart stolt ;). Speciellt med tanke på alla (jävla!!!) amningsproblem som var i början. Han lyssnade på lungor och hjärta och sen sa han skrattande medan Otto "pratade" på att "den här pojken kommer ni få mycket kul med det höra" :). Hur som så trodde han att Otto var lite "sladdrig" i halsen. Men att det skulle växa bort ju stadigare han blev i nacken. För lita man bak hans huvud så att allt liksom öppnades upp så lät han inte lika mycket. Han sa också att blir det inte bättre om en till två månader skulle det följas upp på sjukhus. Känns så skönt att dom verkligen kollar det här och att det finns dokumenterat nu. Vi har verkligen världens bästa BVC läkare.
Sen for vi hem och tog det lugnt om Otto skulle få feber eller vad som helst. Men det var lugnt.
Tog en promenad och han sov nån extra timme på trappen.
Var på gott humör och ja. Allt är frid och fröjd. Somna fort när Martin la honom med. Däremot vakna han ju tidigt igen.
Hoppas han inte ska börja vakna två gånger på nätterna igen.

Imorgon tror jag att vi ska köpa kläder till Otto. Om jag orkar åka till stan(fast det gör jag säkert inte). Han skulle behöva lite nytt. Speciellt brallor. På fredag ska jag, Otto och mamma ut på äventyr och sen kommer pappa och Gerd hit.
Ska bli jätte kul!

Nu sover plutt Otto


24/4

Bilen som vi avskyr krånglade mer. Men det orkar jag inte tänka på mer nu.

Idag sk Otto vaccineras. Jag avskyr sprutor så Martin ska åka från jobbet och vara med. Jag kommer säkert att grina. Känns jobbigt redan nu.
Så imorgon efter det blir en lugn dag.
Hade tänkt åka till stan och köpa lite kläder till Otto men jag tror jag struntar i det om han får feber eller så.

Han har haft sjukt ont i magen,
när vi skulle lägga honom bara grät han. Vilket resulterat i att han vaknat nu inatt redan två gånger(!). Jaja. Det är som det är. Jag har sjukt ont i nacken nu i alla fall. Ligger och spänner mig. Det blåser här. Hoppas det lugnat sig till imorgon så vi kan gå promenad.

Nu somna han igen så nu ska han få flytta över till sin säng.
Godernatt!


23/4

Sitter och väntar på en däck butik på att dom byter klar däcken på bilen. Funderar på hur jag ska lyckas backa it utan att ha sönder deras dörr....

Igår vart Otto 3 månader. Oj oj stora killen. Tiden springer förbi.
Som present fick han en tröja från polarn och så beställde jag vyssan lull tassar till hans säng och en leksak från brio. Vyssan lull tassarna verkar jätte bra. Vi har inga större problem med att lägga Otto men han gillar att bli vaggad och det kan ju underlätta med såna då. Någon som har erfarenhet?
Dom har fått jätte bra recensioner i alla fall.

Ikväll ska jag och Puka och träna med pudel Ida. Ska bli kul.
Puka behöver det och jag med.

Nä nu är dom säkert klara snart.

Bilden var bara söt tycker jag!


20/4

Jaha då var det en ny dag.
Jag mår bättre och idag ska vi till mamma och fira henne och Janne.
Hoppas jag inte börjar må dåligt där.

Martin har varit hemma sen i onsdags. Så mycket enklare det är när man är två!

Jag har så dåligt samvete. Känns så sjukt jobbigt att jag aldrig hinner träffa mina vänner längre. Känns som om det alltid kommer något i vägen. Konstant trött och mycket att göra och så det här magont-illamåendet gör det inte bättre.
Hoppas verkligen det vänder snart och tiden räcker till. Skulle behöva,som så många andra, mer timmar på dygnet. Men då skulle jag nog vara ännu mer trött. Hundarna har jag med dåligt samvete för. Dom ska ju ha sitt. Så när jag åker för att träffa en kompis så ligger det alltid och gnager i bakhuvet. Så vida jag inte är hos Ida eller nån där dom med är välkomna. Annars går min prioritering till dom. Jag älskar att gå långa promenader med dom och Otto. Bara vara. Då släpper lite av samvetet. Fast så fort jag är hemma igen så börjar det. Att det ska vara så svårt.
Sjuk passar inte att vara när man redan har dåligt samvete. För då hinner man ännu mindre. Mitt upp i allt det ska jag försöka bli smal oxå.

Nästa vecka tänkte jag försöka träffa vänner. Men så kolla jag i kalendern.
Måndag mvc återkoll, tisdag lämna BMWn, onsdag BVC vaccination. Så om Otto får feber eller reagerar dåligt så vill jag ha torsdag fri. Fredag se ut att kunna funka som en dag men det är ju svårt att säga nu. Helgen är fri men då tänkte jag och Martin att det skulle vara en helg utan krav att träffa nån. Vi har inte haft en egen helg sen Otto föddes nästan.

Ja som det ser ut så kommer samvetet alltid ligga i lä.

Tur Otto finns som kan få mig att glömma av det genom att bara titta på mig och kanske ge mig ett leende eller ett skratt!


19/4

Fortfarande sjuk. Fast det är bättre. Stundvis i alla fall...
Känns som en förkylning smyger sig på. Vad är det med mitt imunförsvar?! Känns som om jag jämt är sjuk.
Martin är hemma fortfarande och tur är väl det. Hade inte klarat mig själv även om jag försöker att ignorera hur jag mår. Vissa timmar känns det som om jag ät helt frisk. Sen kommer det smygandes. Magont, illamående och huvudvärk. Eller bara nått av allt.
Kroppen känns i vägen nästan.
Hoppas det blir bättre imorgon när jag vaknar.

Otto är i alla fall med mycket mer! Jätte kul är det. Han skrattar med och tycker verkligen om när man pratar med honom. Han svarar på sitt egna sätt. Mysigt. Dock kräver han lite mer att man underhåller honom.


17/4

Grattis min mamma! Idag fyller du år!!

Själv är jag sjuk. Martin ska vara hemma imorgon och vaba. Jag ska till vårdcentralen och lämna otrevliga prover efter att ha varit på jourvårdcentralen igår kväll. Ev att det kommer från penicillinkuren jag fick i februari(!!) när jag hade mjölkstockning delux. Kul. Västligt ovanligt sa läkaren men inte omöjligt. Otto var inte påverkad trodde dom.

Det blir en tråkig dag idag.


16/4

Igår fick jag den ljuvliga uppgiften att försöka åka till verkstad och få däcken bytta på BMWn. Dom har samma fälgar som sommardäcken så det är ett litet projekt. Martins mostrar ringde och ville att jag skulle komma med Otto så jg slog två flugor i en smäll. Trodde jag i alla fall.
Det visade sig att dom som skulle fixa däcken bytt ägare och inte längre hade maskiner för att byta. Så det blev bara Martins mostrar.
Idag måste jag alltså försöka hitta nån annan som kan byta däcken. Suck. Behöver jag skriva att jag avskyr BMWn!

Jag kan inte sova. Jag förstår inte varför men det går bara inte.
Kanske för att jag ställde mig på vägen när jag var uppe och kissa. Det var sådär. Måste verkligen få ner den mindre ljuvliga siffran som den visade. Känns bara så himla hopplöst stundvis. Lchf gick ju åt helvete. Jag har ett osunt sätt till mat. Så mycket vet jag.
Jag blir arg på mig själv för jag har så dålig karaktär! Måste börja träna.

Nä jag måste lyckas somna om. Annars blir morgondagen tung. Känner mig stressad över det här med bilen. Det är inget att stressa upp sig över. Det vet jag ju. Men sån är inte jag. Är det nått som känns svårt eller jobbigt då stressar jag upp mig. Suck! Skärpningen Jonna.


15/4

Så var ännu en helg slut!

I fredags blev det inte att åka till Madde. Hennes plast dotter fick såklart magsjuka. Och så ringde mamma och behövde skjuta hem då hennes bil bråkade med henne. Ja varför inte, det var ju egentligen "vår" dag ändå :).
Det var mysigt hos mamma, vi fika och pratade som alltid om allt och inget mellan himmel och jord.
Innan jag och Otto for till mamma fick vi åka till Ikea. Där köpte vi tallrikar, te silar, duschdraperi, en handduk till Otto och lite annat behövligt. Sen for vi och handla inför att Martina och Krister skulle komma.

På lördag runt kl 14 kom dom.
Krister blev allergisk nästan direkt men visade nästan inget ändå. Utan kämpade på i tystnad. Vi for in till stan och fika. Jätte mysigt och gott. Jag och Martin gör ju sällan såna saker. Tyvärr var det hemskt dåligt väder. När vi senare kom hem slappa vi ett tag för att sedan gå en promenad i det trista vädret. Skönt var det i alla fall. Sen blev det tacos.

Det var tråkigt att vi hade så kort tid. Så kul att ha dom här och jag hoppas verkligen dom kommer till sommaren igen då det är lite mysigare.


12/4

Igår var vi på baby café. Det var sådär denhär gången.
Träffade några från vår föräldragrupp (som vi var på en gång). Deras ungar var små. Vi fick nog först av alla dom har jag för mig.
Vi kom hem runt kl 13.30 för att vi vart tvungna att handla lite. Dessutom for vi förbi Charlotta och fick köpa ägg av henne. Något vi kommer fortsätta med! Sjukt goda! Och extremt sprättiga. Sen var det bara att koppla upp mina underbara hundar och traska iväg.

Idag blir en stressig dag(jag avskyr(!!!!) stress). På lördag kommer Martina med mannen Krister. Då ska huset vara skinande rent och spindelfritt. Och dessutom ska jag ha hunnit handla och varit en sväng på Ikea och inhandlat några tallrikar. Vi har visst bara tre st?!
Men innan dess så ska vi till Madde med Bettan. Jag måste hämta upp Bettan så jag får handla på hemvägen sen. Och hinna ut med hundarna. Runt halv elva tiden ska vi till Madde. Får inte bli för sent! Typ runt två måste jag hem!
Speciellt om jag ska handla. Jag stressar upp mig för inget. Men fan bad drygt det är när det blir så tajt med tid. Hade jag kommit på det där med tallrikarna igår hade jag fixat det då.
Känns lite trisst att jag inte hinner träffa mamma. Vi brukar ses en stund på fredagar. Men men. Det är ju inget vi bestämt. Oftast har det bara blivit så.

Nä lite mer sömn kanske.


11/4

Undra om det var magsjuka. Eller nått annat. Jaja nu är det bättre.
Imorgon ska jag, Otto, Therese och Zakk på baby café igen. Kl.09 ska vi vara hos Therese för att sedan gå tillsammans. Ska bli mysigt.
På fredag ska jag Otto och Bettan till Madde och klappa lamm. Mysigt.
Och på lördag så kommer Martina och Krister. Om vädret är fint ville dom gärna åka in till stan och fika eller så. Annars får vi väl åka till marieberg. Men jag hoppas det blir fint väder såklart.
Usch vad trött jag är.
Ska försöka sova nu


9/4

Usch vad trött jag är. Otto somnade runt kl.21.30-22 tiden. Vi började lägga honom vid kl 19...
Drygt.
Något ännu drygare var att jag akut blev magsjuk. Det bara kom från ingenstans. Nu känns det dock bättre.

Mina nya super skor gav mig såklart skoskav. Jag brukar sluta använda skor som plågat mig så. Men dom här vill jag verkligen ha. Nu har jag stora blåsor på båda hälarna :(
Vet inte hur jag ska göra för att gå in dom?! Man kan väl gå in skor så det försvinner? Jag hoppas det.

Undra om den här veckan kommer gå fort? På lördag kommer äntligen Martina med man Ska bli så kul att äntligen ses. Hoppas inte hennes gravid mage ger mig ångest. Men det tror jag inte. Det var mer i början.

Idag skulle jag egentligen träffat Madde. Men det får jag nog hoppa över tack vara denna jävla magsjuka. Märker på Otto att han med är drabbad stackarn.


Nu somna han om.
God natt igen.


8/4

Idag ska jag och Otto till BVC. Fast denhär gången ska det vara fokus på mig?! Konstigt. Jag fick svara på ett fråga formulär sist jag var där för att se hur jag mådde efter förlossning. Jag var väldigt ärlig på det och tyckte jag svarade så bra, det tyckte inte min BVC sköterska. Hon såg orolig ut och ville att vi skulle prata mer och gå igenom om det var nått speciellt jag tyckte var svårt med min nya mamma roll osv. Så dom kunde uteslut om jag är typ deprimerad!? Öh va?!! Jaja jag kan ju inte gärna avboka tiden för då tror hon väl att jag har världens problem och inte vill prata. Med ack så drygt det känns. Jag vet inte vad jag ska prata om men det löser sig väl.

Igår var jag, Martin och Otto och åt hos Martins pappa. Sjukt god kyckling fick vi. Lilla Otto var dock ledsen hela tiden. Hade jätte ont i magen stackarn. Bytt blöjor hela kvällen och även 4 gånget än så länge inatt. Men det var kul att var där. Innan vi for ditt så hände det fantastiska. Vi for till intersport för jag tänkte göra slag i saken och faktiskt köpa nya skor. Och visst hitta jag äntligen ett par! Dom var dessutom nersatt från 1400kr till 599kr!! Och ännu bättre, när jag skulle betala kom min älskade och sa, jag betalar dom här! Tack så mycket!
Så nu äger jag ett par fin fina skor! Jävlar vad jag ska promenixa nu!


7/4

Sömnbrist igår. Sjukt trött hela dagen. Nån idiot ringde på bilen igår. Han vr skum om var väldigt angelägen över att ha våran hemadress. Flera gånger sa Martin att han får den imorgon om han ringer innan han åker. Jag har tydligen blivit extremt harig och känslig för sen var min nattsömn förstörd. För självklart hände det här på kvällen. Måste vara mamma hormoner.

Men nu till lchf.
Helvete så less jag är. Det händer ju inget?! Jag fattar inte vad jag håller på med just nu känns det som. Börjar inse att det kanske inte är så att man ska kasta sig in i en diet när man just fått barn. Tiden räcker inte till. Dessutom, Man vill inte bry sig om vad man äter eller när. När jag tittar på andra nyblivna mammor verkar dom bara vara. Njuta av livet med sina små och äta det dom vill utan att undra om det kommet sätta sig på den redan degiga magen. Så är det inte för mig. Kanske för att folk frågar så " har du gått ner ännu?, är du rädd för att inte få tillbaka din gamla kropp" kanske för jag bryr mig för mycket. Vad vet jag. Det jag kan säga om detta bantande är. Kolhydrater mår jag rätt bra utan. Men jag tror jag bara ska vara ett tag. Jag är så hungrig hela tiden. Förmodligen för amningen. Så nu får det va som det blir. Mest lchf men skit samma om det blir som det blir ibland. Så får jag göra ett ordentligt ryck när amningen är över. För det blir nog bara 2 månader till. Om ens det.


5/4

Baby cafét var helt ok. Vi kom dit lite för sent bara. Men mysigt var det.
Jag och Therese gick en låååång promenad med våra små och det var ännu skönare.
Jag, Otto och Martin var och kollade lägenhet oxå. Men den var för liten. En 4a på 78km2 i Almby. Men rummen var verkligen obefintliga. Och ingen tvättmaskinen. Och har man barn vill man ha tvättmaskin hemma när det kommer en bajsattack i sängen. Dessutom kände vi när vi var i stan att det inte var något vi längtade mycket efter. Visst är det bekvämt. Men nja. Sen bor vi gärna i hus. Men skulle vi springa på den perfekta lägenheten så visst.

Idag är det fredag. Skönt.
Jag och Otto ska nog åka till mamma.
Jag glömde babysittern och våran baby radio där i påsk så den behövs.

I helgen ska vi(om jag vågar) på utflykt till kvismaren. Där är ju massa fåglar nu men dessutom massa ormar så vi får se. Martin vill såklart gärna åka och vem är jag att neka min käresta. Men nån utflykt ska vi göra med matsäck OM jag inte pallar med alla ormar. Mysigt.

Nästa vecka ska vi ta tag i bankärenden tänkte vi, något vi skulle gjort för läääänge sen. Vi måste öppna nya konton. Ett gemensamt med två kort och ett till Otto. Någon som vet om man måste åka till Swedbank på stan eller om det går att gå till kontoret i typ tybble?

Otto sover längre på nätterna nu. Nästan hela natten. Idag vakna han kl.04. Snart kanske han sover hela. O helgen ska vi börja med rutin att gå och lägga honom uppe själv runt kl.19. Det kommer säkert funka fint. Han är så snäll så.
Nu sover han igen. Kanske sovmorgon imorgon?! Man kan ju alltid hoppas!

Just ja, jag lyckades duscha utan att Martin var hemma och tog Otto. Jag la han i babygymmet på badrumsgolvet och sjöng "lilla snigel akta dig..." Högt under duschens gång haha! Gick fint! Då kändes det oxå skönt att inte bo i lägenhet ;)

Imorgon kanske jag ska gå promenad med bärselen. Ett av våra bästa köp. Så värt för dom som ska ha barn. Den och amningskudden var en fin vän. Men det var nog för det var så krångligt i början. Nu använder jag inte kudden. Men nu ät han ju stadigare oxå.

Jag ska nog skriva ett inlägg om graviditeten och tiden just efter snart så jag kan gå tillbaka och titta. Sånt gillar jag! Man glömmer för fort annars.

Kl är nu 04.49 och nu börjar dom jobba i skogen bakom oss igen. Helt sjukt. Sen jobbar dom till kl21.30 ikväll. Herregud!


4/4

Så skönt det var att få vara bara jag och Ida. Inte mamma hela tiden. Mys. Gast oj vad jag längtande efter lilla Otto när jag var där. Konstigt. Fast jag är med honom hela dagarna.

Imorgon ska jag och Therese på baby café med våra bebisar. Jag vet inte vad jag förväntar mig. Galna mammor som skryter över sina barn kanske?
Vi ska i alla fall promenera från Therese dit. Så Otto lär ju vara i gasen när vi väl är där. Jaja då får han vara det.


3/4

Dagarna flyter på.
Jag tvätta bilen igår...igen. Blir rätt ofta såhär års. Men det behövdes verkligen. Det var 7 st i kö före mig. Så det tog son lilla tid.
Åh har sneglat på nya skor. Behövs verkligen. Mina kavat blir inte snygga av leran och dessutom vill jag ha en lättare model när jag går. Har hittat några par. Men pengar pengar pengar.

Eftersom jag inte fattar hur man svarar på kommentarer så får jag svara direkt i bloggen. Speciellt som jag fick världens bäst kommentar från Josefin!;)
Han är i stl typ 68 nu. Kan ha en del stora 62er. Men 68 sitter oftast lite bättre. Tar gärna om du vill bli av med nått?

Imorgon ska jag träffa Ida. Vi har inte setts sen jag var gravid. Och då långt innan jag fick Otto. Ska bli kul. Dessutom ska jag lämna hemmet utan Otto.


2/4

Nu är påsken över. Bror med familj har åkt hem. Det var kul att se dom. Mysig påsk. Nu får vi vänta tills sommaren tills vi ses igen.

Lchf blåste bort där under påsken. Så nu kör vi på igen. Kände hur mycket sämre jag mådde. Vi var hos mamma i tre dagar och bara åt och åt. En liten ynka promenad gick vi. Och det var inget som kändes direkt. Så igår när Martin hämtat hem resten av familjen som var hos hans mamma, så gick vi en och en halv mil. Skönt!
Skulle behöva nya skor. Men jag la lite för mycket pengar på påsken så det får vänta. Saknar lön.
Idag ska jag försöka gå samma runda. Den är på ca en mil. Det behövs nu.

I övrigt händer inte så mycket. Otto växer och är en väldigt "pratsam" pojk.
Väldigt morgonpigg och jätte rolig att lyssna på. Han behöver dock nya kläder. Jag får rensa ut nått ur hans garderob varje dag för det är för litet.

Nä nu ska jag nog sova vidare.


RSS 2.0