25/4

Vaccinationen gick super bra! Det var inte alls så jobbigt. Men det var väldigt skönt att Martin var där så jag slapp se när dom stack plutt Otto i sina små kycklingklubbe ben. Men han skrek knappt nått alls. Så det bar skönt. Vi har en tuff kille.

Vi tog upp att Otto andas så konstigt och att vi var oroliga att det var polyperna eftersom Martin haft såna problem med sina hela sin uppväxt. Läkarna hade precis sluta opererat ut dom på barn när Martin var liten så han fick behålla sina. Nått som inte vart jätte bra. Så nu ville vi vara säkra på att inre Otto skulle få samma problem.
Våran BVC sa att nej men det låter inte som om det är så farligt på Otto.
Men sen när vi la honom för att vägas och mätas så fråga hon efter ett tag om han alltid var sådär "snabb anndad" ja sa vi. Eller han låter då alltid sådär. Hon tog upp honom och höll honom en stund. Sen sa hon att hon nog ändå ville ta dit en doktor och kolla för det lät lite konstigt ändå (Jag han såklart bli nervös). Det kom en kille som bar doktor och sa att han ville kolla hur Otto var lite. Så Otto fick sitta i mitt knä i bara blöja och bli studerad. Otto samtalade med doktorn på sitt eget vis så doktorn börja skratta. Det var kul. Sen sa han också "är han verkligen bara tre månader?! Han är väldigt stor och väl vuxen" gissa om mamman vart stolt ;). Speciellt med tanke på alla (jävla!!!) amningsproblem som var i början. Han lyssnade på lungor och hjärta och sen sa han skrattande medan Otto "pratade" på att "den här pojken kommer ni få mycket kul med det höra" :). Hur som så trodde han att Otto var lite "sladdrig" i halsen. Men att det skulle växa bort ju stadigare han blev i nacken. För lita man bak hans huvud så att allt liksom öppnades upp så lät han inte lika mycket. Han sa också att blir det inte bättre om en till två månader skulle det följas upp på sjukhus. Känns så skönt att dom verkligen kollar det här och att det finns dokumenterat nu. Vi har verkligen världens bästa BVC läkare.
Sen for vi hem och tog det lugnt om Otto skulle få feber eller vad som helst. Men det var lugnt.
Tog en promenad och han sov nån extra timme på trappen.
Var på gott humör och ja. Allt är frid och fröjd. Somna fort när Martin la honom med. Däremot vakna han ju tidigt igen.
Hoppas han inte ska börja vakna två gånger på nätterna igen.

Imorgon tror jag att vi ska köpa kläder till Otto. Om jag orkar åka till stan(fast det gör jag säkert inte). Han skulle behöva lite nytt. Speciellt brallor. På fredag ska jag, Otto och mamma ut på äventyr och sen kommer pappa och Gerd hit.
Ska bli jätte kul!

Nu sover plutt Otto


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0