30/3

Påsk! Jag gillar påsk. Den är lagom lugn och lagom med press. Man hänger mest bara.

Nu är i alla fall bror med familj här. Så himla kul! Majken har blivit sjukt stor och är socker söt...men det visste jag redan. Hon har gigantiska ögon och kan bog charma sig till vad som helst!
Lek och buslandet slapp vi undan. Så jävla skönt! Imorgon är det pyssel och hopp i vattenpölar som ska göras. Det blir nog bra.
Vägde och mätte igår för att se hur pass jag ligger till inför påsken. Och nu har jag gått ner igen. Har ju en liten bot att komma ner så att säga. Så nu under påsken undviker jag godis och kolhydrater. Men påskmust kommer jag inte undvika. Så fick jag dessutom en torkad renkötts bog av bror! Den är ju lchf som tur är för helvete så gott det är!!! Dog lite av glädje.
Dessvärre känns det som om jag fått mjölkstockning igen. Så tråkigt :(. Hoppas jag lyckas massera bort den.


28/3

Skriver dagtid. Inte så vanligt.
Imorgon är dom här! Bror med familj. Ska bli så kul. Hoppas tiden inte går för fort bara. Den gör ju alltid det när dom är här känns det som. Jag har gjort en tjälknöl som vi ska äta imorgon. Eftersom mamma är i rom och oxå kommer hem idag tänkte jag försöka underlätta.

Idag har jag gått en jäääätte lång promenad. Jag gick en lite annorlunda väg för jag skulle post några brev. Och Jesus vad jag fick trampa på. Det var knappt nån väg och på sin ställen lite halv djup lera. Ingen vagn väg kan man väl säga. Men nu tappa jag väl några extra kalorier jag kan äta upp till påsk.
För äta är ju nått som vi kommer göra. Mycket. Jag har varit hård den här veckan och det känns att det gjort skillnad.

Hoppas Martin kommer hem snart. Han skulle fixa nått med bilen och sen kommer hans föräldrar och bror och moster. Och innan dess behövs det dammsugas och jag vill dusch. Att ha en Leonberger på våren och hösten brukar synas inomhus. Dom ska dessutom ta med hundarna sen för att vi inte ska behöva åka hem så ofta. Bror är ju allergisk och jag vill inte att dom ska sitta här själva hela dagen. Jag skulle behöva sova en sväng med. Men det är nog bara att glömma. Men det brukar gå så bra ändå!

Nä kanske ska passa på att vila lite nu medan plutt Otto sover.


27/3

Igår var jag och Otto på myrorna. Min kära vän och granne jobbar där. Charlotta. Hon hade pratat om att det fan så billiga barnkläder där. Så jag tänkte jag tar mig väl en titt. Otto håller på att växa ur allt här hemma.
När jag kommer fram möts jag av ganska mycket folk. Jag har inte varit på myrorna på hur länge som helst!
Ovh kläderna var sjukt billiga. Hittade några söt plagg. Hängselbyxor med en elefant på 35kr! Tskirt 15 kr! Helt sjukt. Så Otto fick lite nytt och två böcker köpte jag till han. En hette bu ovh bä haha! Kan ju inte vara annat än värt det. Usch vad trött jag är.

Snart är dom här. I övermorgon! Längtar!


26/3 ps.

Vi är inte osams längre. Utbetalning imorgon! :)


26/3

Igår ville inte Otto somna. Han vAr helt enkelt för pigg. Kan det vara allt te i alla fall?! Nä jag tror inte det. Men han hat haft väldigt ont i magen i 2 dagar nu. Jätte jobbigt. Jag masserar och masserar. Stryker och vaggar. Men inget hjälper. Nu sover han i alla fall.
Jag tror han håller på att skaffa sig nya vanor bara.

Igår vart jag tvungen att ge mig och till marieberg. Bettan hängde på för hon skulle köpa flyttlådor. Jag skulle köps påskpyssel. Min bror vill ju till det hemska lek och buslandet. Men min plan är att försöka styra av det och få alla att pyssla hemma istället. Får se om jag lyckas. Nu är det köpt i alla fall vilket är en start. Men det var varken lätt eller billigt. Hade lust att köpa fingerfärg med. Men det skippa jag. Borde jag ha köpt det?!

Försäkringskassan och jag är ovänner. Det går inte att få tag på dom. Jag har ringt varje dag i 4 dagar ovh alla utom en har dom sagt att det varit över överbelastning och att jag ska försöka senare. Den gången det gick att komma fram (igår) så var jag på plats 567 i kön. När jag efter 28min kom till plats 12 i kön så blev jag bortkopplad. Det var då vi vart osams. Även om inte försäkringskassan vet det. Det verkar inte som om jag får nån föräldrarpenning den här månaden....inte bra. Men vad gör man?!
Ska försöka ringa imorgon igen.


25/3

Jo men visst hade min diet spårat ur. Jag har gått upp ett helt kilo. Och det finns ingen än mig själv att skylla. Nu är det stenhårt fram till fredag då bror med familj är här! Gissa om jag längtar!
Jag skrev ju att jag köpt en hamster eller ett marsvin kanske det var som härmar det man säger, till Majken. Men den kändes inte helt hundra. Nu har jag bytt det mot en traktor med ett släp med djur på som låter. Tror det blir roligare och lättare för henne att förstå.

Imorgon MÅSTE jag ringa försäkringskassan. Det har varit omöjligt att komma fram dör varje kväll. Och bu är jag rädd att vi inte får några pengar där ifrån. Blir inte kul om så är fallet.


24/3

Igår vart en mysig lördag. Bra familjen. Ibland behövs dom dagarna med. Martins mamma och styvpappa ville komma hit, men vi kände att vi behövde vara bara vi ett tag. Så vi ska dit idag.

Köpte en rolig hamster som kan prata till Majken. Den upprepar det man säger till den. Men nu vette fan om den verkligen var så passande. Kanske var det mest jag och Martin som tyckte ett var kul?! Svårt det där.

Imorgon är det mät och väg dags. Känns lite sådär. Är orolig att det kommer vara plus på vågen. Kommet ta emot då. Men det känns som om jag omöjligt kan ha gått ner. Håller ändå tummarna. Jag vill så gärna. Dessa mamma kilon som dom så vackert kallas. Jag önskar jag med var en av dom där som bara vips var smal. Men jävlar vad jag får kämpa.

Gnäll gnäll.


23/3

Så var helgen här. Veckorna springer förbi.

På torsdag kommer bror med familj ner! Ska bli super kul. Vi ses ju verkligen aldrig. Lilla Majken är inte så lilla längre hon pratar för fullt och säger "min lilla Otto" haha. Kanske blir det en sväng på lek och bus landet. Något jag fasar för men vad gör man inte för den lilla gullungen!

Bror min säger att vi ska ha ett påskbord värre än julbordet! Oj! Då blir det liiiiite fusk i lchf. Men jag ska promenera som aldrig förr i veckan så blir det nog bra.

Imorgon ska vi till toys r us. Jag och Martin ska ge Majken en present. Tror dock kanske inte att hennes föräldrar uppskattar det vi tänkt ge. Vi får se.


22/3

Grattis min älskade lilla plutt Otto på två månaders dagen. Det var inte meningen att vara grinig och arg igår. Men jag var så trött. Ibland kommer det ikapp att inte jag fått sova på några nätter. Men sånt är ju livet nu. Igår ville jag nästan dö för jag var så trött. Kunde inte varva ner på dagen för då hade jag förmodligen inte vaknat igen. Så efter att ha lämnat av Jeanette vid tåget så var det promenera, åka till mamma, städa och laga mat. Vilket såklart gjord mi ännu tröttare. När jag äntligen gick och laglig kl 21.15 så vaknade Otto igen kl 21.50. Då var humöret borta.

Nu kl 03 känns det lite bättre. Har sovit i nästan 3 hela timmar. Så jag är nöjd. (Sjukt va?!)
Imorgon ska jag verkligen bara ta dagen som den kommer. Försöka gå upp sent och sen promenera. Leka med Otto och försöka vila. Känner att det behövs.



21/3

Jaha. Åter till verkligheten. Jeanette har åkt och det känns lika jävligt som alltid.
Nu dröjer det innan vi ses igen. Men men. Tur det finns telefon.

Jag har lyckats hålla min lchf men oj vad jag ätit mycket av allt så jag betvivlar att denna vecka kommer gå ner.
Men jag får promenera som en tok fram till söndag. Hoppas lite har försvunnit i alla fall.

Skriver kanske mer sen. Är så döds trött att hjärnan orkar inte med nu.


17/3

Idag är dagen D!!!
Jag längtar ihjäl mig nästan. Om några(ganska många) timmar kommer Jeanette!! Jag är så glad. Det här är en av dom bästa tidpunkterna på året.
Vi ses bara Max två gånger om året som jag tror jag skrev förut. Men pratar i telefon nästan varje dag. Om vi ändå bodde närmar varann. Ingen känner mig som hon gör. Och ingen känner henne som jag gör. Vi vet nog allt om varann. Vi har identisk humor! Vi är helt olika varann och har långt ifrån samma stil. Men ingen förstår mig som hon.
Och nu ska hon dessutom träffa min son! Vilket känns helt sjukt underbart. Min älskade Otto ska få träffa en av som viktigaste personerna i mitt liv. Jag kommer säkert blogga på nätterna. Och möjligen instagrama men annars kommer jag inte vara kontaktbar. Så ta inte illa upp om jag inte svarar på sms och telefonsamtal. All tid med Jeanette är dyrbar och får inte gå till spillo!

Ja det var det.
Imorgon är det föresten invigning och mätning. Sjukt nervös. Måtte nått ha hänt. Annars blir det svårt att motivera sig...


16/3

Igår var jag, Otto och mamma i granhammar. Det var otroligt länge sen jag var där. Säkert 5 år sen om inte mer. Jag och Bettan har pratat om att åka dit men det har än så länge blivit uppskjutet.
Men efter att ha varit där idag kan jag ju säga att vi lär ju ska dit snart! Så mysigt där. Och hur trevliga är dom inte.
Först köpte vi massa ostar. Sjukt gott. Vi fick smak av innan, det tycker jag är lyxigt. Så det vart en hel del kan man säga. Jag ville ha tills bästa bästa Jeanette kommer. Vilket är imorgon!!!! Jag dör nästan av glädje när jag tänker på att vi snart ses! Bubblar liksom över.
I alla fall gick vi för att kolla på fårskin sen. Och herregud så fina! Jag vart bara tvungen att ha ett av dom. Så nu pryder det soffan! Är så nöjd. Skulle inte må dåligt av att ha några fårskinskuddar oxå. Men det blir ett senare projekt.
Otto sov i bärselen hela tiden. Jätte skönt. Bärsele is the shit! Så smidigt att slippa köra runt med vagnen och ta plats och inte komma fram.

Idag ska jag, Otto och Martin till Martins moster Marianne. Jag ska göra mat och har bakat efterrätt för att inte behöva fuska med lchf. Känns bra. På söndag är det vägning och mätning. Även om jag betvivlar att något hänt på koppen. Men jävlar vad skillnad jag känner. Är pigg och peppad. Mår bra och är inte "svullen" över magen som jag lätt blir.

Nä nu sover barnet....fast det har jan gjort ett tag.
Idag älskar jag livet och allt där till lite extra. Så kul att träffa mamma. Vi gör alltid nått roligt! :)


15/3

Om 2 dagar är hon här! Min vän Jeanette. Gud jag längtar ihjäl mig. Vi ses kanske Max(!) 2 gånger om året men oftast blir det bara en. Nu är det ett år sen sist. Men vi pratat dagligen såklart.
Hon kommer vara här ända tills på torsdag. Då drar hon vidare på kurs.

Så jäkla kul vi ska ha. Blir nog många sena kvällar. Jag vill bara att veckan ska gå fort!!!


14/3

Nu var det nån dag sen.

Jag kämpar på med lchf. Eller kämpar och kämpar. Så värst svårt är det inte. Men ack så gott!
Försöker promenera så fort jag bara kan...ändå tills idag.
Jag ringde Martina och började gå min promenad. Möte grannen som vänt för det var så halt och varnade för detta. Det hade snöat så man såg inte isfläckarna. Men jag tänkte att jag går försiktigt. Mitt inne i mitt samtal med Martina så ramlar jag och DRAR VAGNEN MED MIG!!! Gissa om jag fick panik. Skrek nått till Martina att jag Ringer upp och slängde på luren. Jag trillade bakåt och vagnen for mot mig. Som tur var gled Otto bara ner och togs emot av själva tyget man spänner ovanpå vagnen. Jag blev sittandes på marken i vad som kändes som flera minuter. Puka kom såklart springandes direkt hon hörde min panik och satte sig framför mig så jag kunde ta stöd upp av henne. Fina fina Puka som alltid hjälper mig. Jag såg framför mig hur Otto var livlös och hur Martins skulle komma körandes i 280km/h för att skjutsa oss till sjukhuset. Jag ringde och grät i telefonen medans Martin med lugn röst sa att jag skulle försöka väcka trötta Otto som inte märkt nått utan sov och börjar dessutom snarka när jag strök honom på kinden och över huvet.
Men usch vad otäckt det var. Nu får jag hitta nån annan väg tills det töat mer. Får nog gå upp till vägen och gå längs efter den. Ringde upp stackars gravida Martina som jag var orolig börjat föda där och då av mitt chock skrik. Men det var som tur var lugnt.

I övrigt så var jag och Otto på jobbet idag. Otto sov hela tiden. Jag pratade med min chef Hanna om att jag ville komma tillbaka och börja jobba efter semestern. Och hon skulle fixa. Måste bara se så Martins jobb går med på att det blir lite annorlunda. Jag ska jobba två dagar. Må-ti jämna veckor och tors-fre ojämna. För jag var ledig varannan tisdag och torsdag så det gick liksom inte annars. Så med liiiite tur så är det här ok med Örebro budet. Men Martins jobb brukarna vara snälla. Men jag tar inte ut nått i förskott.

Imorgon kommer det folk från jobbet igen. Jag har gjort choklad mouse dock med pistage choklad så den var inte lika god som med mint men men.
Provade att baka en kaka på den med mint men den var sådär och skulle ha varit med bra vanlig 70% choklad utan smak. Får göra det nästa gång.

Oj vad Otto sover nu igen. Bäst att lägga tillbaka honom. Han vaknat alltid mellan kl.01-02 och sen en gång runt kl.04-05. Skönt att det är liiiite (även om det är lite) rutin på honom. Jag ska verkligen inte gnälla. Varken kolik eller annat har drabbat oss....ännu! (Peppar peppar)



12/3

Igår var jag och Otto med Bettan en stund. Vi var på mio för att kolla ett soffbord jag ville ha. Men det var lite lågt...tror jag... Och på stadium outletten. Där köpte jag ett par badbyxor till Otto, han ska ju börja babysim tids nog. Och ett pannband till mig skälv. Hittade skor jag ville ha med men beslöt mig för att jag var för fattig för det :(
Fina var dom i alla fall.
Sen blev Bettan hungrig så hon fick åka hem, för äta ute är kört för mig nu.
Eller det går ju men känns liksom lite sådär.
Jag åkte hem för att äta med. Men allt tar ju lite längre tid nu mera med en liten Otto. Men till sist så.
Sen vart det promenad. Och hem och fixa mat. Idag vart det lax och blomkåls mos. Helt ok. Jag gjorde chockad Moss till efterrätt. Sjukt gott! Känns bra att ja lite godsaker att se fram emot.

Imorgon har vi inget speciellt vi ska göra. Promenad och kanske städa lite? Vi får se. Skönt i alla fall.
Lchf funkar nog bra för mig. Men det vet jag ju på söndag!


11/3

Ja då kör vi!
Lchf, visa vad du går för!!


10/3

Joho idag är sista dagen innan lchf. Måste ha en påskmust idag!
Jag ska vägas, mätas och fotas idag. Något jag inte kommer tycka är speciellt kul men allt ska dokumenteras väl. Tänker även skriva i en liten dagbok varje dag. Kan tänka mig att det kommet stå många fula ord i den första två veckorna.

Om 7 dagar(!!!) kommer min absolut bästa och äldsta vän i hela världen hit. Hon är mer som en syster. Vi har känns varandra i sisådär 26 år tror jag. Jag längtar så efter henne och att hon ska få träffa min Otto.
Försöker hitta på lite aktiviteter tills honom kommer men det går segt. Vi lär ändå bara njuta av att kunna prata oavbrutet, hiva i oss te och gå långa promenader. Tur jag får äta goda ostar och ölkorv så vi kan ha lite mys oxå.
Åh det ska bli ljuvligt.
Sen när hon åkt så går det en vecka så kommer bror med familj hit!
Även detta är ett efterlängtat besök.
Majken hans dotter är snart två år(!) vad hände liksom. Pratar oavbrutet. Och längtar efter lilla okko som hon kallar honom. Fasters lilla godbit! Sen går det ungefär ytligare 2 veckor så kommet Martina och hennes man! Livet leker!!

Så just nu har jag mycket att se fram emot.
Och på måndag ska jag (äntligen) få hänga med Bettan. Jag är ju så dålig på det där med födelsedagar så hon ska då sin present nu. Egentligen skulle hon fått den i torsdags. Men jag kunde inte ses få som bestämt. Så på måndag blir det. Vi har ev pratat om att försöka lokalisera oss till granhammar för att köpa ostar och jag ett ljuvligt fårskin till soffan. Dit ska jag nog med Jeanette oxå föresten.

Igår la jag och Martin ut BMWn på blocket. Nån som vill köpa?!
Jag la ut vårt gamla soffbord oxå och så ska jag lägga ut soffbordet vi har nu. Det är helt enkelt för stort och klumpigt även om jag gillar det. Det är gjort av återvunnet trä och är som en stor kista.

Nä kanske ska försöka sova nån timme till. Är fortfarande lite förkyld. Men det är bra mycket bättre efter alla mina huskurer.


Men tips på roliga aktiviteter när Jeanette kommer kanske mina 3-4 läsare har? (haha)



9/3

Förkyld och ta hand om ett barn är ju lätt spillrans nytt.
Jag kan alltså inte gnälla för det är inte mest synd om mig. Och även om det var så är det skit samma så nu kör vi liksom. Det är dock bättre.
Igår tillbringade vi dagen, inte med att vila som sig bör, utan med att åka runt till bilhandlare för att försöka få en hyfsad deal på BMWn. Det gick (som förväntat) åt helvete.
Det är en tonårs bil som bilhandlare ser svår att kränga. Men vi har fått nått förslag vi är halv intresserade av.

Otto ligger här vaken bredvid mig och är inte alls på humör för att sova. Inte skrikig eller så. Utan glad och pigg. Snäppet bättre än pigg och arg/över trött, men ingen höjdare för sover gör han ju ändå inte.
Skitsamma. Han kan vara sjuka mammas sällis :)

Måndag närmar sig. Dvs min lchf start.
Så jag frossar i läsk och kolhydrater.
Kommer sakna läsk, det är min drog.
Fast det står överallt att det inte kommer kännas så när man väl fått ur "giftet" ur kroppen. Hoppas det.
Idag hade jag för fösta gången på typ 7 månader på mig ett par vanliga jeans!
Jävlar så sjukt mycket snyggare jag kände mig!
Men några storlekar mindre skulle inte jag må dåligt av. Och snart blir det så! Kämpa kämpa.

Mina icke gravid jeans!


7/3

Godmorgon mardröms dag.
Förkyld och mjölkstockning igen. Välkommen.


6/3

Jo jo. Idag händer det grejer.
Idag kommer Bettan med sin systerdotter Elin och hälsar på. Tror det är djuren som intresserar. Jossan kommer och förmodligen även Madde med kids. Känns faktiskt helt ok.
Annars är ju jag lite av en enstöring som lätt tycker det blir för stojigt. Men jag tror det har att göra med att det här är folk jg faktiskt tycker om.

Kl 13 kommer dom och jag funderar på om jag ev hinner till stan innan. Skulle vilja köpa ett par jeans jag spanat på. Vi får se.

Jag smsa min chef igår för jag behöver prata med henne om semester och jobb. Vi håller nämligen,på här i familjen, att ordna med sommaren och när jag ska börja jobba igen. Känns lite konstigt men tiden går så fort och det ska anpassas med bådas jobb så vi vill vara ute i god tid.
Martins jobb verkar vara väldigt till mötes gående. Så nu hoppas jag detsamma gäller mitt.
Om allt går vägen så kommer vi ha 7 veckor semester tillsammans och sen kommer Martin börja vara hemma med Otto i 2 dagar. Mitt års schema ställer dock till det hela en del då jag typ aldrig jobbar två dagar i följd på två veckor som jag gjorde året innan. Men jag hoppas det går att lösa. Helst vill jag ha måndag tisdag eller torsdag fredag jag jobbar, för inte vill jag jobba måndag och onsdag varje vecka. Det blir ju jätte konstigt tycker jag. Jag hoppas Hanna känner att det är lätt som en plätt att fixa.
Att börja jobba lite ska bli skönt sen tror jag. Träffa lite folk och inte bli en tönt mamma som Otto aldrig vill lämna. Men det kommer kännas jobbigt och att missa allt som händer känns med jobbigt. Det är ju nått varje dag känns det som. Men men. Sånt är livet.


5/3

Otto verkar som sagt må bättre. Kan väger förresten hela 5kg nu(!) vad hände???!

Tyvärr är jag förkyld. Har sån där retande känsla i halsen. Sjukt jobbigt. Gör ont när jag svälter och som sagt jag är ingen trevlig person när jag blir sjuk.
Och imorgon kommer Madde. Och på onsdag Bettan med systerdotter och Jossan ville med komma.
Jag vill ha alla dessa besök så jag ska verkligen försöka att inte ställa in. Men blir det värre är det ingen idé. Så nu håller jag tummar och tår för att det mirakulöst är borta när jag vaknar imorgon.

Fick för övrigt sms av Madde att hon hört på radion att dom varnar för vargarna och uppmanar i örebro län att man ska hålla tamdjur inne och bara vistas ute om man måste(?!). Vargen (som troligen är samma)tagit får på tre olika ställen är dessutom onaturligt orädd för människor....!

Så det var slutet för att kunna släppa it hundarna som jag normalt gör. Bara öppnar dörren så slår Puka med tassen på dörren när hon vill in. Och Babusjka väntar vid glaset så jag ser henne.
Så imorgon blir skit jobbigt. Ingen promenad men inte låta hundarna vara ute själva. Alltså klä på mig och Otto varje gång dom ska ut. Tacka fan för bärsele. Puka kommer bli ledsen för hon inte får springa in och ut som hon vill :/.
Nå ja. Huvudsaken dom är trygga. Inhet får hända nån i min familj!


4/3

Lilla Otto är liiiiite bättre idag/natt. Han sover med en gigantisk(för honom) kudde under huvet för att komma upp.
(Josefin: Vart lite svårt att sätta nått under benen på sängen då Puka brukar ligga halvt under hans säng och det känns lite olyckligt om hon råkat putta till den så det säger BANG)
Han sov från kl 22.30 typ tills kl 02. Bra.
Får se om han somnar om snart. Verkar som om han är vråljävlahungrig så att säga.
Tyvärr känner jag hur det börjar värka i min hals. Hoppas fan det ger sig. Kag orkar inte bli förkyld eller nån typ av sjuk. Jag är ju en såndär som håller på att dö varje gång jag blir sjuk. Och det passar inte riktigt när jag nu har Otto. Innan var det väl skit samma.

Idag ska vi till BVC. Väga, mäta och prata. Jag behöver bara åka dit varannan vecka. Otto går upp så mycket i vikt ändå. Skönt för mig.

Imorse när jag var nära döden efter att ha suttit upp med Otto och sovit så tog Martin över. Jag fick alltså sova ostört i 3 timmar! Wo jävla ho kan jag säga! Det är kärlek det! <3
Jag var en betydligt roligare person att ha att göra med sen.

När jag behaga masa mig ut sängen for vi till marieberg. Köpte overallen som satt som ett smäck på Otto och i bärselen! Jag köpte även en burk till mitt fröknäcke, nu när jag ska börja på lchf, en såndär första året bok som jag borde köpt innan Otto föddes men glömde och så råka jag köpa hon Katrins lchf bok. Jag har hört mycket bra om den. Och när jag kom hem och slog upp den för att hinna läsa lite ingen vart jag glatt överraskad. Hon började med lchf när hon med hade tryckt ut sig en unge. Två månader senare närmare bestämt. Och dessutom vägde vi samna när hon födde och börja( så läser ni boken vet ni vart jag står). Jäkligt motiverande må jag säga!
Så inte denhär veckan som börjar men nästa ska jag följa matsedeln hon lagt ut för en vecka slaviskt! Ska bli intressant att se om det lönar sig.

En annan sak som hände igår morse.
Det ringde i min tele och jag såg till min glädje att det var min bff Madde!
Givetvis så jävlades teckningen med mig som alltid så jag fick lov att skicka ett sms och förklara att jag inte ignorera henne och höra om det var nått speciellt. Det var det.
Hennes får som hon har, hade vargen tagit! Jag tycker så synd om henne! Nät ska oturen vända för hennes familj tänkte jag! För hon har inte haft det helt smärtfritt. Och hon förtjänar verkligen lycka! Hon är en god person så jag fattar inte hur det kan bli såhär?! Ok om det vore nån som är helt jävla dum i huvet och vore elak eller nått. Men hon är helt tvärtom. Vi ska ses på tisdag och jag ser verkligen fram emot det! Jag mår bra av att träffa henne.
Men hur sjukt är det inte att en varg tagit fåren?!
Jag är kluven mot varg jakt, men jag tycker att man ska skjuta den här vargen. Den är för nära människor. Får hänget Madde hade är väldigt nära deras hus. Och så nära borde inte en varg våga sig människor. Som min pappa sa, Vilda djur ska vara rädda för människor annars blir det farligt för dom, och det har han helt rätt i! Är vilda djur inte rädda för människor kan dom dessutom söka dig in mot stan. Och det kan bli väldigt farligt då. Jag tycker faktiskt att den vargen bör skjutas, det är som sagt inte bra när den vågar sig så nära. Läste att det ofta är unga vargar som blivit bortstötta som ger dig på sådär. Måtte vi slippa varg här. Mina hundar är chanslösa mot varg.

Nu måste jag sluta för nu har plutt somnat.


3/3

....det sket sig.
Stackars Otto plutt är jätte förkyld. :(


2/3-3/3

Men sov unge. Så kändes de nyss och nu sover ungen. Tur.
Han är dock lite förkyld så det är korta stunder. Men men. Nu sover han i alla fall så det är ju nått att glädjas åt :).

Idag har vi varit hos min mamma hela dagen typ. Eller vi tog en promenad först och sen drog vi dit. Där blev vi matade med ost paj och stor muffins. Tack för det min mamma :)
Jäkla gott var det.

Jag har tjatat till mig att Otto ska få en "overall" jag spanat in på PoP. Ja jag vet. Onödigt dyrt. Men deras kvalla är oslagbar och alltid med smarta lösningar. Jag vill dessutom ha en så jag kan ha honom ute i bärsele.
Nu har som sagt Martin tröttnat på att lyssna på alla mina 700 argument varför vi ska ha just Den overallen så imorgon blir den Ottos. Så vida den ryms i bärselen.
Jag ska dessutom köpa mig ett par jeans. Jag tillhör ju inte dom gravida som bara gick upp vätska och barn. Nej nej. Min figur är inte återställd så jag behöver ett par nya jeans. Dom jag vill ha finns dock inte på hm marieberg så jag måste masa mig in till stan och hitta dom. Drygt. Får se när det blir.

Nä nu verkar plutt ha lugnat sig. Kanske jag med kan göra då..............

Och till dig Bettan. Klart body buttret är slut. Det var ju en liten burk en sån förbrukar jag på 2 veckor kära du. Jag smörjer ju inte bara ett finger ;)

Adjö


1/3

Ny månad.
Det går väldigt fort nu. Rätt var det är ska jag tillbaka till jobbet.
Jag och Martin satt och kolla på det igår. Får hoppas att våra planet funkar som dom ska när det väl är dags.

Idag kommer Camillis äntligen. Hon blir Ottos gudmor. Ska bli så himla kul att äntligen ses och få prata. Men innan så har jag lite ärenden. Måste till BVC och marieberg. Apoteket, hm och boddan. Har varit utan body butter länge nu och det både känns och syns.

Usch vad trött jag är!


RSS 2.0