24/8

Äntligen helg!
Torsdagen var väldigt rolig på bebis cafet. Så himla kul att se alla bebisar som var betydligt större (såklart) sen sist jag såg dom. Otto vart typ överväldigad och höll koll på alla. Tills han hitta en liten duplobil. Då var leken i full gång. En mamma som verkligen imponerade på mig var en tjej som fått tvillingar. Alltså jag tycker det är så häftigt! Två grabbar var det som satt i hennes knä när vi sjöng och vad dom skratta. Hon verkar dessutom så himla cool. Jag hade ju massor med frågor (som jag ijuförsig har till vem jag än träffar) och hon svarade så snällt. Jag tycker verkligen tvillingmorsor gör det så sjukt bra. För det finna ju dagar då man bara vill gömma sig under täcket. Och tänk då med två?! Men oxå dubbelt av mys!
I alla fall. När vi kom hem på eftermiddagen så var det som om Otto hade lärt sig av att titta på andra. För vips så stod drog han sig upp mot en sittpuff vi har. Så jäkla nöjd vart han haha.

Igår var vi på kalas hos Theresa och zakk. Jäklar vad folk det var. Och jäklar vad Otto vart upprörd många gånger när alla skulle bära och hälsa. Hoppas som sagt det ger sig snart.

Och idag är min vän Martina beräknad. Hållet tummarna för att deras lilla liv kommet idag. Lite av egoistiska skäll med för då får vi åka och hälsa på dom!


22/8

Nu är Otto 7 månader. Det får undan nu. Idag ska vi på bebis café. Fast inte det vi brukar vara på. Nej nu får vi gå med dom som är 6-12 månader. Får väl se hur det är.

Otto är inne i en jobbig period. Han har så svårt för andra människor. Han vill bara vara hos mig och Martin och börjar lätt grina när andra håller i honom. Han grinar inte så lite heller. Nej det kommer en liksom en riktig hulkande gråt som tar tid att få hejd på. Och det är bara jag och Martin som kan trösta. Sjukt jobbigt är det. Undrar hur länge den fasen håller i sig?!
Idag var jag hos Charlotta. Väldigt trevligt. Men då fick han såna här små psykbryt till och från. Jag blir så trött i huvet efter ett tag. Tappar all koncentration. Tror jag skrivit det förut?!
Det går i alla fall åt väldigt mycket energi. Igår när vi kom hem från Charlotta så var Martin redan hemma. Jag var helt slut. Och på lite halv dåligt humör med. Så jag åt och gick en lååång promenad med Puka. Det var precis vad jag behövde. Hon är världens bästa när man har såna dagar. Älskade lilla Puka. Babusjka fick vara hemma. Hon är med bäst och underbar såklart. Men ibland är det skönt att bara gå med en av dom.

Jag har haft svårt att sova i kanske tre nätter om man räknar med idag. Så såg jag att det varit typ fullmåne tre nätter. Kanske är det därför? Otto sover. Martin sover. Alla djuren sover. Till och med Yama! Vilket är rätt ovanligt.

Skulle vilja simma imorgon på morgonen. Men det hinner jag nog inte.
Då måste jag vara tillbaka innan kl 7 och det kanske blir för tajt.

Hoppas jag får lön den här månaden. Jag har dock mina misstankar att det är nästa månad den kommer. Bara det inte blivit ett glapp där så vi knappt kommer ha pengar denhär månaden. Det är så drygt. Vi har sparat en del men det ska till Ottos super dyra bilbarnstol.

Nä nu måste jag försöka sova så jag orkar med kids imorgon.

Igår morse sov jag och Otto till 09.30. Det var fint det :)


21/8

Nu har jag jobbat mina två dagar och det var precis som vanligt. Förutom att väldigt många var nya och det var lite väl mycket gnäll tycker jag. Men annars rulla det på. Väldigt jobbigt att inte träffa Otto som väntat. Speciellt på måndagen då han sov när jag kom hem. Men nu är jag ledig igen. Helt ok!

Idag börjar Martin jobba. Vardag vardag. Inte lika kul men jaja.


18/8

Imorgon börjar jag. Just nu känns det väldigt jobbigt. Men jag tror jag kommer uppskatta ledigheten rätt mycket när jag jobbar två dagar i veckan. Så det blir nog bra. Jag hoppas jag jobbar med nån rolig imorgon. På tisdag ska jag vara i driven. Där har jag inte varit på över ett år. Hoppas verkligen dom ger mig en mjukstart på jobbet.
Men det går nog bra. Jag har ju gjort det förr. Nä idag vill jag bara vara med min lilla familj.


15/8

Magsjuk eller så har jag ätit nått dåligt. Kanske vattnet på gustavsvik? Fick ju faktiskt en rejäl kallsup oförfärat första gången på länge. Inge trevligt. Men simma var tre trevligt sjukt jobbigt. Simmade 1000m. Sen fick det vara nog.
Men idag mår jag hemskt.

Martin och Otto är och handlar jag ligger i soffan. Suck.


12/8

Sista veckan innan jobb. Känns väldigt overkligt.

Att umgås med Camilla var underbart. Känns som om vi är på samma ställe i livet och har otroligt mycket gemensamt. Det var en period då det inte alls kändes som om det klaffa. Men nu gör det ont i mig att veta att det är så lång tid kvar tills vi kan ses igen.
Sen var det rätt skönt att hon kom hit och jag inte for till Stockholm. Jag saknade Otto så det var hemskt på lördagen. Men då var jag i alla fall med Camilla som var kul. Hur blir det när jag jobbar och inte ser han på hela dagen?!

Nå väl. Jag får hoppas allt går bra. Jag vänjer mig säkert.


10/8

Idag ska jag vara med Camilla hela dagen! Vi ska ses typ kl 8 och gå och äta frukost för att sen bara göra vad som faller oss in.
Planen var att jag skulle åkt till henne i Stockholm men pengarna räcker inte till.
Så hon kom hem och nu ska vi ha en riktig hel dag. Känns som en bra mjukstart oxå. Om nio dagar börjar jag jobba och då kan det nog vara bra om jag har varit ifrån Otto lite mer än några timmar på kvällen.

Jag borde verkligen sova nån timme till innan men det kanske blir svårt att somna om. Jag längtar så tills vi ska ses. Igår for jag till Camilla och vi gick en jätte lång promenad. Fast det kändes inte långt alls. Men skönt var det. Ibland är det verkligen plågsamt att hon inte bor här. Mer än vanligt alltså.

Skelögd bebis

https://cdn3.cdnme.se/819140/6-3/pic_5205b1f99606ee4934c85e51.jpg" class="image">


6/8


6/8

Plötsligt händer det... Igår när Otto låg på golvet så kröp han! Eller kröp och kröp. Han krälkröp mer kan man säga.
Helt sjukt. Vi vart så glada. Sen krälkröp han möt ett eluttag och glädjen försvann... Jaha nu var det slut på friden. Men jo,det är såklart kul att han kan krälkrypa. Väldigt snabbt tar han sig fram med. Kämpar som fan och vips så var han nästan ute genom altandörren.

Idag ska vi ha barnvakt för första gången. Egentligen andra gången. Första gången kom jag fram till var när jag var hos optikern. Otto var väl bara några veckor och mamma fick följa med och gå en liten sväng på stan medan.en det tog väl knappt tio min.
Imorgon blir det ett par timmar han ska vara med sin mormor. Vi ska på sjökrogen och äta! Åh vad jag gillar sjökrogen. Så sjukt mysigt. Tänk om man hade 4miljoner och skulle kunna köpa ett hus där vid vattnet. Ljuvligt. I te barnsäkert. Men ljuvligt.


4/8

Igår var vi och badade. Min mamma följde med. Det var jätte kul!!


3/8

Igår överraskade jag Ida och hennes mamma med en ost och kex kväll. Ida fyllde år och Anna fyllde 50 i januari. Men då var jag upptagen med att föda barn. Så igår fick det bli att fira dom båda.
Jag och min mamma hade varit i granhammar och köpt ost och det var mycket uppskattat. Kul!

Idag ska det bli 30 grader så idag blir det att bada. Min mamma ville följa med och såklart får hon det. Vi måste dock köpa frukt och ta med innan vi åker. För mat lär man ju inte bli sugen på idag.

Annars är det rätt lugnt här. Har nog inte hänt sådär överdrivet mycket.


RSS 2.0